Bouwwerken Waeslandia van start gegaan

De werken aan het ambitieuze nieuwbouwproject ‘Waeslandia’, op de hoek van de Oude Molenstraat en de F. Van Havermaetstraat in Sint- Niklaas, zijn gestart. Op de site was vroeger het voedingsbedrijf ‘Waeslandia’ gevestigd, dat een begrip was in het Waasland.

Het project telt onder meer 43 appartementen, 5 woningen, een volledig ondergronds garagecomplex, bergingskelders en een grote commerciële ruimte op het gelijkvloers. De appartementen en woningen zijn volledig afgewerkt. Bij de wooneenheden op het gelijkvloers is een tuin voorzien en de appartementen hogerop hebben aangename, zonnige terrassen. Er is de keuze uit 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen tot een oppervlakte van 130m2.

De architect, Pieter De Maeyer, ontwierp het project in een eigentijdse architectuur. De afwerkingsgraad van de appartementen en woningen zijn van een hoog niveau en er is een zeer ruime inspraak bij de indeling, zodat er écht ‘op maat’ kan gewoond worden.

Het project ligt op wandelafstand van het centrum en de volledige vernieuwde stationsbuurt. De wijk rond het Elizabethplein kent de laatste jaren een enorme opleving. Er is ook onmiddellijke aansluiting op de ring (Singel) rond Sint-Niklaas met vlotte verbinding richting E17, N70 en N16. Kortom een hedendaags en betaalbaar woonconcept voor zowel eigen bewoners als investeerders!

 

Naar het project

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer