DPD BELUX vertrouwt gebouwenbeheer toe aan Quares

Met de verzending van 2,5 miljoen pakketten per dag is DPD de Europese nummer twee voor logistieke oplossingen voor ondernemingen en consumenten. Het bedrijf heeft het meest efficiënte routenetwerk in Europa en verzorgt leveringen naar 230 landen over de hele wereld. DPD beschikt over 6 vestigingen verspreid over België en Luxemburg om zo haar optimale, snelle service te kunnen verlenen.


Om zich verder te kunnen toeleggen op de groei van de onderneming, heeft Marc Morioux, Managing Director van DPD (Belgium) en DPD (Luxemburg), beslist om het beheer van de sites, wat een portefeuille vertegenwoordigd van 92 500 m², over te dragen aan een expert ter zake, Quares.


Vanuit zijn divisie BEHEREN, biedt Quares in dit dossier ondersteuning inzake Facility, Property alsook Build Management.  Als nummer 1  in het beheer van logistieke gebouwen staat Quares hier garant voor een 24/7 assistentie door middel van hun Qnet helpdesk.  Dankzij een doorgedreven analyse en opvolging van contracten, planning  en budget   bewerkstelligt  Quares binnen dit project de optimalisatie van de total cost of ownership van het patrimonium van DPD.

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer