Quares steunt de Special Olympics 2014

Kwaliteit staat bij Quares centraal. Daarom helpen we dit jaar graag de levenskwaliteit van mensen met een verstandelijke handicap te verbeteren. In dit kader sponsoren we de Special Olympics van 2014.

Special Olympics is een wereldwijde organisatie die mensen met een verstandelijke beperking via sportbeoefening een plaats in de samenleving wil bieden. De missie bestaat erin om het hele jaar door te voorzien in sportactiviteiten voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Zo wordt er gewerkt aan het zelfvertrouwen, de algemene ontwikkeling en de erkenning van deze mensen. 

2.000 atleten met een verstandelijke beperking maar een absolute passie voor sport komen uit 58 landen. De sporten zijn: artistieke gymnastiek, atletiek, badminton, basketbal, bocce, judo, tafeltennis, voetbal, zwemmen, wielrennen. De wedstrijden vinden plaats te Antwerpen, Berchem, Mol en Lommel.

De Special Olympics Europese Zomerspelen 2014 vinden plaats van 9 tot 20 september 2014. Kloppend hart van de spelen is de stad Antwerpen. De Olympische vlam wordt op 4 september, op ceremoniële wijze, aangestoken in Griekenland. Ze maakt dan een reis doorheen het land om op 9 september samen met de Griekse delegatie te landen in Brussels Airport. Dat betekent meteen de start van de ‘Torch Run’. Deze aflossingsloop zal de Olympische vlam over een afstand van 450 kilometer door België laten reizen. Op 13 september wordt ze in Brussel verwacht voor de openingsceremonie in Paleis 12 op de Heizel. 

Van 14 tot 19 september is iedereen welkom als supporter van alle atleten. Met uw aanwezigheid op de wedstrijden laat u zien dat ook u zich wil inzetten voor mensen met een verstandelijke beperking.

 

Meer info: www.so2014.com

 

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer