Het belang van een sterk merk

Het belang van een sterk merkAls we je vragen om een sterk merk te noemen, komen waarschijnlijk namen als Coca-Cola, Apple, Google & Philips bij je naar boven. Dit zijn naast sterke merken, heel bekende merken. Een sterk merk voegt in de eerste plaats een emotionele betekenis toe aan jouw organisatie en onderscheid je van je concurrenten. Ontdek hoe je een sterk merk kan worden en wat het belang is van een sterk merk.

Een sterk merk creëren

Start met het bepalen van enkele sterke kernwaarden. Hierdoor kan je de zichtbaarheid van je organisatie vergroten. Daarnaast is een heldere en consistente identiteit essentieel. Een sterk merk is betrouwbaar en onderscheidend. Om een sterk merk te worden zijn consistentie en goede communicatie essentieel. Naast deze kernwaarden heb je ook een sterke marktpositionering nodig om een sterk merk te realiseren. De doelgroep moet het merk herinneren en herkennen!

Het belang van een sterk merk

Een sterk merk heeft een berg fans die positief over het merk spreken. Hierdoor koopt de positieve doelgroep meer, vaker en duurder. Dit vergroot de financiële waarde van je organisatie. Een sterk merk heeft loyale klanten en medewerkers. Daardoor is er meer bereidheid om met jouw organisatie samen te werken en is er vertrouwen in je organisatie. Als sterk merk onderscheid je je organisatie van de concurrentie en creëer je vertrouwen in jouw merk!

Een sterk merk met Spot On

Je hebt een creatief, wild idee en wil dit omzetten naar een concreet plan? Dan kan je rekenen op hulp van het innovatieve retailconcept SpotOn van Concrete & Quares. SpotOn staat namelijk garant voor het vormgeven van innovatieve ideeën om effectieve doorbraken te realiseren voor retailers en multi-site organisaties. SpotOn biedt dienstverlening van A-Z, waardoor het succes van de klant centraal staat. Alle nodige knowhow van zowel Concrete en Quares worden gebundeld in één competent team. Dit alles onder het motto: “it’s not about ideas, it’s about making ideas happen”! 

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer