Quares 10 jaar!

Het begint bij vakkennis in vastgoed, van het juridische tot het technische. Maar Quares biedt meer, al 10 jaar lang. 100% gedrevenheid en transparantie bijvoorbeeld. Uw woning verdient immers die extra inzet van een buitengewoon team.

Extra openingsuren vernieuwd kantoor

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, is ons vernieuwd kantoor te Antwerpen, Leopold De Waelplaats 8 extra open tijdens de maand september op alle donderdagen tot 21u en tijdens de maand oktober op alle zaterdagen van 10u tot 14u. U krijgt op zaterdag telkens een specifiek thema voorgesteld over vastgoed:

 • 4/10: Tips & Tricks bij het te koop stellen van een woning
  Homestaging! U kent het ongetwijfeld. Uw woning dient in de beste staat te zijn bij verkoop. Wij vertellen u in een korte presentatie de tips & tricks die nodig zijn voor de beste verkoop.
 • 11/10: De woonbonus en effect ervan op de vastgoedmarkt
  In het regeerakkoord zal ongetwijfeld een beperking van de woonbonus staan. Welke invloed heeft dit op korte termijn op de vastgoedmarkt? Wat zegt de media? Wat zeggen vastgoedexperts? U hoort onze mening.
 • 18/10: De financieringsvormen voor vastgoed vandaag.
  Een hypothecaire lening is door iedereen gekend. Maar welke andere alternatieven zijn er mogelijk om uw eigendommen te financieren? We hebben het over de opportuniteiten en de risico's.
 • 25/10: Is investeren in vastgoed voor u vandaag nog interessant?
  De prijzen van de vastgoedmarkt zijn misschien over hun hoogtepunt heen. Toch is investeren in vastgoed voor u vandaag nog een opportuniteit. Wij vertellen u waarom en welke opportuniteiten er zijn.

Graag nodigen wij u dan ook uit ons kantoor te komen ontdekken tijdens deze sessies en te laten genieten van een glaasje Champagne!

Wilt u napraten over vastgoed? Dan bent u ook welkom voor een hapje en een drankje op donderdag 30 oktober tussen 15.00 u en 18.00 u op onze receptie.


Quares sponsort de Special Olympics 

Quares sponsorde reeds 5 atleten van de Special Olympics  2014 maar doet hier graag nog een schepje boven op!

Voor elke persoon die zich gratis inschrijft als Quares-VIP op deze dagen registreert en zo exclusief op de hoogte blijft van onze nieuwe panden, schenkt Quares 1 euro aan de Special Olympics!

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer