Quares en Beco schrijven handleiding voor duurzaam bedrijventerreinmanagement in opdracht van POM Antwerpen

Donderdag 14 juli - De Antwerpse kwalitatieve vastgoedbeheerder Quares zal in samenwerking met adviesbureau Beco twee praktische handleidingen schrijven over duurzaam bedrijventerreinmanagement. De opdrachtgever is de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen (POM Antwerpen).

In het kader van de POM-projectgroep ‘duurzaam bedrijventerreinmanagement’ zal vastgoedbeheerspecialist Quares samen met het gerenommeerde studie- en adviesbureau Beco twee handleidingen schrijven die moeten helpen bij de oprichting van bedrijvenverenigingen. Deze richtlijnen omvatten enerzijds een praktisch werkdocument over volledigheid, bruikbaarheid en juridische onderbouwing van de verenigingen. Anderzijds komt er een handleiding over de acties die de bedrijvenverenigingen kunnen ondernemen waar door middel van kostenbesparende maatregelen bijvoorbeeld het aanwezige parkmanagement vergoed kan worden.

De samenwerking tussen vakspecialisten Quares en Beco is uniek in België en resulteerde in het verleden al tot fraaie projecten zoals onder andere de Luitenant Coppenskazerne in Brasschaat, verschillende bedrijventerreinen in Genk en G2i site in Gent.

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer