Quares opent concept store op de Mechelse Korenmarkt

Vastgoedspecialist Quares opent op 24 maart een echt belevenispunt wat betreft wonen en beleggen in vastgoed. Als locatie werd gekozen voor één van de meest prestigieuze en historische panden op de heraangelegde Korenmarkt.  Door de opening van deze concept store wil Quares zich verder positioneren als pionier in het vastgoedlandschap.

Eerste Quares concept store
Op 24 maart gaat het kantoor in een prachtig gerenoveerd pand op de vernieuwde Korenmarkt te Mechelen open voor het grote publiekEen team van 4 gespecialiseerde vastgoedmakelaars onder leiding van Kurt De Bisschop zal een exclusieve en gepersonaliseerde service bieden aan potentiële klanten. Dit kantoor is de eerste concept store voor Quares: De aan- of verkoop van vastgoed is een unieke gebeurtenis en deze belangrijke stap dient te gebeuren in het gepaste kader.
Samen met het creatief ontwerpbureau Concrete, all-round creative uit Antwerpen bedacht Quares een eigentijds concept. Met als drijfveer ‘Maximize your Return on Real Estate’ heeft Quares tot doel om mensen te begeleiden bij de aan- en verkoop van kwalitatief vastgoed en nieuwbouwprojecten. Quares presenteert klanten een vooraf geselecteerd aanbod van panden die telkens bijzonder zijn qua ligging, architectuur en/of inrichting. Niet de prijs primeert, wel de kwaliteit van de investering.
Quares wil die kwaliteitsbelevenis verder benadrukken door haar interieur en sfeerschepping: warm, integer en confidentieel met veel passie voor architectuur en mensen.

Mechelen als Locatie
Anneleen Desmyter, Partner bij Quares, licht de opening van het nieuwe kantoor toe: “Quares is reeds 1,5 jaar actief op de Mechelse markt, maar vanuit een gesloten kantoor. De portefeuille werd ondertussen uitgebouwd tot een aanbod van meer dan 130 eigendommen, met onder andere het succesvolle woonproject Clarenhof dat voor 75% uitverkocht is. Een volwaardig kantoor werd onafwendbaar”.
Het groeipotentieel van de markt, de aantrekkelijke ligging ten opzichte van Antwerpen, Brussel en Leuven, de herwaardering van de binnenstad en de opmars van de verkoopsprijzen in en rond Mechelen, liggen aan de basis van de verdere investering in Mechelen.
Dit past volledig in de expansieplannen van Quares. De doelstelling is immers om elk jaar minstens 1 nieuw makelaarskantoor te openen of een bestaand kantoor over te nemen. Door de opening kan Quares kandidaat-kopers het grootste vastgoedaanbod uit de driehoek Antwerpen-Mechelen-Waasland presenteren met méér dan 400 panden in verkoop van bestaand vastgoed en haar nieuwbouwportefeuille.

Actie
Quares koppelt aan de opening van hun nieuwe kantoor een regionaal getinte actie die eveneens inspeelt op het ‘aangename’ in het leven. Wie zijn eigendom te koop stelt via Quares voor 30 april, zal als begin van de samenwerking kunnen genieten van een driegangenmenu voor twee personen bij restaurant Folliez. Dit klasserestaurant is al bijna tien jaar in het bezit van een Michelinster.

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer