Quares start 3de remodelling Carrefour

De 1ste samenwerking m.b.t. build management tussen Quares en Carrefour, dateert reeds van 2007. In de loop der jaren heeft Quares de coördinatie  gedaan van een 100-tal kleinere projecten waaronder de installatie van de selfscanning kassa’s, de @-commerce, maar ook grotere verbouwingswerken van buurtsupermarkten.

Sinds 2012 heeft Quares het vertrouwen gekregen om de remodelling projecten te coördineren. Onder deze noemer heeft Quares in Sint-Agatha-Berchem en Oostakker de transformatie van de ‘Hypermarkten’ gecoördineerd. In januari van dit jaar is Quares gestart in Sint-Denijs-Westrem (7.048 m2) met de herinrichting conform het nieuwe innoverende winkelconcept van Carrefour, waarbij klanten een nieuwe winkelervaring wordt aangeboden die voornamelijk gericht is op aankoopcomfort. 

Tijdens dit transformatieproject is Quares als projectleider verantwoordelijk voor de aanbesteding, het budgetbeheer en de werfopvolging. Voor de effectieve uitvoeringswerkzaamheden worden er gemiddeld 10 weken in acht genomen. Tijdens de uitvoering van deze werken blijft de winkel  open en wordt er continu gestreefd naar een evenwicht tussen minimale hinder voor de klanten en maximale efficiëntie in uitvoering.

Ondertussen is de Hypermarkt in Korbeek-lo (6.195 m2) volledig vernieuwd en midden augustus is Quares van start gegaan met de coördinatie van de uitvoeringswerkzaamheden in Diest (5.800 m2). Voor het einde van het jaar zal de Hypermarkt in Sint-Eloois-Vijve eveneens door Quares getransformeerd worden conform het nieuwe winkelconcept.

 

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer