Tevreden

do, 08/08/2013 - 15:18
3

Het contact
Contactmogelijkheden goed aangegeven, zowel telefonisch als via e-mail als eventueel op kantoor. Het contact met de medewerkers verliep vlot en heel flexibel. Ook de contactgegevens van de verantwoordelijke voor ons dossier werden vlug doorgegeven, wat makkelijk werkt. Afwezigheid werd ook op tijd gemeld, met eventuele data van terugkeer en mogelijkheid tot contactname met vervangende collega's.

Snelheid
Tevreden, kan in dezen niet vergelijken, want ik heb nog nooit een huis verkocht. Wanneer er een vraag was van onze kant werd die toch meestal zo vlug mogelijk beantwoord.

Professionaliteit
Goed, voor mij alleszins, misschien dat anderen daar anders kunnen over denken. Zo af en toe kwam er een onverwacht vraagje van "op het veld" waarvan ik dacht dat het toch in het dossier zou moeten staan. Geen probleem voor mij om te antwoorden zo mogelijk. Ik denk dat het geen makkelijk dossier is, dat toch naar best vermogen wordt opgevolgd. De gevolgde tactiek leek me ook goed. Aanbod om  eventuele verkavelingsaanvraag te behartigen (ontlast ons van een moeilijke taak) was zeker een pluspunt.

De website
Het heeft wel even geduurd eer ik daar mijn weg in vond. Heb best wel ervaring ermee normaal gezien.

Administratief
Tevreden.

Vriendelijkheid
Zeer tevreden. Over allebei de contactpersonen. Er werd telkens rekening gehouden met obstakels en perikelen van mij uit: kapotte schouder en zo voort. Plannen werden zo vlug mogelijk terug bezorgd. De bewuste sleutelhanger kwam terug (rekening houdend met de gevoelswaarde voor ons).

Kennis
Is gegroeid in de loop van de onderhandelingen, heb ik de indruk. Kennis van eerste contactpersoon was denk ik iets ruimer, maar dat komt door diens langere werkervaring. 

 

Groetjes

 

Marleen

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer