Verkoop in 5 dagen

ma, 26/05/2014 - 12:16
5

Beste

Langs deze weg wil ik jullie nog bedanken voor de zeer goede en vlotte samenwerking voor het realiseren van de verkoop van het huis te Oelegem.

Wat meteen opviel was dat de werkwijze van Quares veel actiever was en het inzicht om onmiddellijk de positeive en sterke punten van het huis aan te halen. Ook bij negatieve punten die potentiële kopers kunnen aanhalen werd meteen duidelijk gemaakt hoe je deze in positieve punten kan omzetten. Deze zaken kwamen helemaal niet ter sprake bij andere makelaars.

Van bij het begin tot het einde hebben jullie steeds perfect advies gegeven waar nodig en ook geholpen welke attesten er moesten aangevraagd worden en tot wie ik me kon wenden. Hier vloeide buiten de wettelijke attesten ook zeer goed advies/argumentatie over de isolatie die mede hebben geleid to een vlotte verkoop.

Jullie hebben een "total service" geboden en zeker niet onbelangrijk een zeer correcte inschatting van de waarde. Dit heeft er ook voor gezorgd dat er meteen veel reacties zijn geweest bij de start van de verkoop en bij de juiste doelgroep van kopers. Ook de aanpak en bezichtigingen waren schitterend geregeld.

Deze punten en zeker nog enkele andere (bijvoorbeeld wat eenk oper best wel of niet zou renoveren) hebben er tot een zeer snelle verkoop geleid, namelijk 5 dagen!

 

E. Langley

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer