Zeer professionele aanpak

ma, 30/09/2013 - 10:52
4

Wij willen u van harte danken voor de zéér professionele aanpak van de verkoop van onze panden.

Mijn echtgenote en ik zijn nog steeds onder de indruk van het nalaten van je visitekaartjes in het postkantoor te Puurs. Ik vond dit zelf een “speciale manier” van prospectie, want je verkrijgt natuurlijk niet zo gemakkelijk bij deze instellingen dat je reclame kan of mag maken. Het getuigt van een actieve dosis gezonde commerciële lef. Het resultaat is u gekend.

Enige dagen later hebben wij u gecontacteerd om een afspraak te maken voor de bezichtiging van de panden. Snel daarop volgde in gezamenlijk overleg en op jouw advies een haalbare verkoopprijs. Een exclusief contract voor Quares was het resultaat.

Slechts 1 week later waren er reeds diverse potentiele kopers die interesse vertoonde. Wat voor ons zelf niet als haalbaar leek, gebeurde. De panden werden verkocht 3 weken na de ondertekening van het contract met jullie.

Van dat moment tot op het moment van de notariële akte is alles vlekkeloos verlopen. Zelfs de door mij vooropgestelde “persoonlijke” streefdatum van de het verlijden van de akte werd op de valreep gehaald!

Annick en ikzelf zouden u dan ook graag persoonlijk willen bedanken voor de zéér goede begeleiding, en zullen het niet nalaten om voor de nodige publiciteit te zorgen.

Annick en Bruno

 

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer