Headlines

Quares scoort hoog

Quares positioneert zich in België in de top 3 vastgoedbeheerders volgens oppervlakte en huurwaarde. Met een portefeuille van 1.666.273 m² heeft Quares Property Management een marktaandeel van 19%. Vooral in het beheer van industrieel vastgoed blijft Quares de absolute marktleider. Lees meer »   

Jade Synergies

Quares heeft er een nieuwe telg bij: Jade Synergies, een jong dynamisch bedrijf dat energie-efficiëntie oplossingen aanbiedt aan bedrijven via off-balance derdepartijfinanciering. Hierdoor kunnen bedrijven versneld verduurzamen en hun kosten beperken zonder eigen investering en risico. Jade Synergies is een joint venture tussen en Quares en TINC Development Partners (waarvan Gimv en Belfius aandeelhouder zijn). Hierdoor zijn we in de mogelijkheid snel en adequaat de markt te bewerken. Lees meer >  

't Fineer

De vroegere zagerij maakt nu plaats voor de tofste woonbuurt van Sint-Niklaas. Centraal gelegen en toch rustig met veel groen. 17 unieke woningen met bewoonbare oppervlakten van 144 m² tot 164 m² worden aangevuld met 40 gezellige appartementen met bewoonbare oppervlakten van 49 m² tot 125 m². In ’t Fineer zetten de warmtepompen en groendaken de toon wat resulteert in een zeer laag E-peil van E45. Elke woning wordt een BEN Ready-woning, Bijna Energie Neutraal. Lees meer »  

The London Residence

The London Residence is gelegen aan de vernieuwde Londenstraat de ader tussen de oude stad en de vernieuwde dokken, en vormt als het ware de toegangspoort tot de levendige Cadix wijk. De vernieuwde tramlijn stopt voor de deur en brengt je helemaal tot aan het Centraal Station. Lees meer »  

The New York Residence

Quares brengt u graag in avant-première op de hoogte van een splinternieuw project te Antwerpen. Op het Eilandje lanceren we een nieuwbouwproject van 70 appartementen. Deze zijn ruim, stijlvol en afgewerkt tot in de kleinste details. Er is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen en er is voldoende ruimte gelaten om je leefruimte te personaliseren naargelang je eigen woon- en leefwensen. Lees meer »    

Thomas Cook

The Property & Facility Management division of Quares is expanding its customer portfolio with a great contract. Thomas Cook Group Belgium has appointed Quares as property & facility manager for its head office and retail network. Read more >>

Nieuwbouw Falconhoven

De unieke architectuur en inplanting rond de besloten binnenhoven zorgen ervoor dat élke unit in Falconhoven maximaal van alle troeven van het project geniet. Er werd gekozen voor plafonds van 2m90 hoog en voor grote ramen voor een maximum aan lichtinval. Ruime en goed georiënteerde terrassen verstreken deze beleving. Lees meer »  

Belfius Smart Company Award

Via het Sustainable Energy Fund financiert vastgoedspeler Quares investeringen in energie-efficiënte gebouwen. En dat op een erg interessante manier. Het fonds investeert. De eigenaar of huurder betaalt Quares terug dankzij de energiebesparingen die hij realiseert. Lees meer »    

Living

Sales and letting of existing high quality residential real estate and new developments.

Invest

Investment in real estate and real estate funds.
 

Management

Management of commercial real estate.
 

Innovation

Development of new real estate services and products.
 

Quares Group

Quares stands for Quality Real Estate Services. Quares is a real estate specialist operating in Belgium, the Netherlands, Luxembourg, Germany and France. The company’s primary objective is to maximise the financial returns on real estate of private clients, business partners and investors.Read more »

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer